Sala de premsa

La Festa dels Amics UAB en favor de les Beques UAB Refugi

Festa Amics UAB

En la celebració de l'anual Festa de l'Associació Amics de la UAB, es va fer una recaptació solidària per a les Beques #UABRefugi.
La campanya finalitzarà el dia 10 de desembre i falta poc per aconseguir la fita marcada i així donar suport a l'estudi de persones en cerca de refugi.

29/11/2019

L'Associació AmicsUAB i el Servei de Biblioteques van celebrar el passat dijous 28 de novembre al Recinte Modernista de Sant Pau la seva festa anual on van lliurar premis a persones clau de la universitat.

AmicsUAB promou una relació activa i oberta entre la universitat i la societat, sent un pont de coneixement entre les dues. L’organització fomenta la transferència de coneixement a la societat, alhora que ofereix serveis de la Universitat, i altres entitats, als socis i a les empreses. L'associació AmicsUAB i la FAS han establert acords de col·laboració per fer realitat l'acció social universitària. Una acció puntual ha estat la recaptació de fons durant la Festa per a les Beques #UABRefugi. A més, s'aportarà a la recaptació la totalitat de la primera quota anual dels nous membres que es van associar durant l'acte i en els propers dies.

Durant l'acte, el president de la Fundació i vicerector Carlos Sánchez es va encarregar de presentar la campanya de micromecenatge entre les persones assistents motivant-los a col·laborar-hi amb un donatiu i així contribuir a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament sostenible 1 (fi de la pobresa), 4 (Educació de qualitat) i 10 (reducció de les desigualtats).

Per a conèixer més sobre les persones guardonades per a AmicsUAB podeu llegir aquesta crònica de l'acte.

La campanya finalitzarà el dia 10 de desembre i falta poc per aconseguir la fita marcada i així donar suport a l'estudi de persones en cerca de refugi. Encara sou a temps de fer-hi una aportació.