Vés al contingut principal

La Comunitària de primavera, el dijous 20 d'abril

13 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Música, teatre, balls, jocs diversos, esport, una fira d’entitats i serveis i moltes més activitats es duran a terme en diferents espais del campus per celebrar l’edició de primavera de La Comunitària, el dijous 20 d’abril, coincidint amb la XIII Setmana Saludable i Sostenible de la UAB.

FotoPostLaComunitaria
L'espai SiS va aplegar molts assistents a les activitats programades de La Comunitària, a la tardor 2022.

El tret de sortida de La Comunitària UAB de primavera de 2023 serà el dijous 20 d’abril, a les 12.15 h amb el pregó a la plaça de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. A partir d’aquí es podrà participar en les més de trenta activitats organitzades en diferents espais del campus.

A més de la plaça de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, també s’han previst activitats al Centre de Recursos per a Col·lectius, la plaça Cívica, l’Hotel d’Entitats, la sala Cinema, la sala Teatre, l’espai SIS i el Servei d’Activitat Física.

Entre molts d’altres, es durà a terme el lliurament de premis dels Jocs Florals de la UAB, una fira d’entitats i serveis, un dinar popular al restaurant de la plaça Cívica, una caminada pel campus i una actuació musical de la cantautora Raquel Lúa en el marc del Furia Fest 23, un festival contra les violències masclistes programat per l’Observatori per a la Igualtat.

Programa de La Comunitària UAB

Dins de