Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

L'ECIU University ofereix dues estades de pràctiques extracurriculars

26 juny 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les dues ofertes de pràctiques, una per donar suport a la comunicació corporativa i l’altra per implementar reptes, tenen una durada total de 366 hores i una dedicació setmanal de 15 hores. La data límit de sol·licitud és el 19 de setembre. 

Contractaciço estudiant en pràctiques

Els convenis tenen una durada total de 366 hores, amb una dedicació de 15 hores setmanals, en horari flexible (preferiblement de matí) i una remuneració de 510 € bruts mensuals.

L’ECIU University a la UAB busca un estudiant per donar suport a les activitats de comunicació corporativa i promoció entre la comunitat universitària. Les principals tasques consistiran a actualitzar i traduir el contingut de les pàgines web de l’ECIU University, els Reptes UAB, el HubB30, entre d’altres projectes del Gabinet de Projectes Institucionals; ajudar en la creació de publicacions de difusió a les xarxes socials; donar suport en l’enregistrament i l’edició de vídeos de YouTube o presentacions presencials o virtuals per al PTGAS, el PDI i els estudiants, i ajudar a preparar material promocional.

D’altra banda, l’ECIU University també ofereix una estada de pràctiques amb l’objectiu de donar suport en la formulació de reptes amb agents del territori i personal docent de la UAB. Les principals tasques de l’estudiant en pràctiques consistiran a captar reptes del territori vinculats als objectius de desenvolupament sostenible; identificar el professorat de la UAB que pugui treballar el repte des de la Universitat; ajudar en la publicació i la difusió dels reptes identificats, i donar suport en el disseny i la tramitació de plans d’estudis d’aprenentatge basat en reptes.

Aquestes ofertes de pràctiques extracurriculars estan obertes fins al 19 de setembre, i la incorporació serà a mitjans de setembre. Els convenis tenen una durada total de 366 hores, amb una dedicació de 15 hores setmanals, en horari flexible (preferiblement de matí) i una remuneració de 510 € bruts mensuals.

Les persones candidates, que han de tenir un nivell B2 d’anglès, poden apuntar-se a les ofertes a través del Nexus.

Més informació: Suport a la comunicació corporativa (ID 37549)
Suport a la implementació de l’aprenentatge basat en reptes (ID 37551)

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de