Vés al contingut principal

L'Aula de Dansa estrena LOOP a la Sala Teatre de la UAB

30 març 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper dimecres 11 de maig a les 13.30 h, la Sala Teatre de la UAB acollirà l'estrena de Loop, la nova peça creada de forma conjunta pels tallers d'iniciació i de nivell mig de dansa contemporània.

 

escena uab 2022

Les aules de Música i Teatre de la UAB us conviden als seus espectacles de final de curs “ESCENA UAB 2022” 

El programa Escena UAB 2022, coordinat per Cultura en Viu UAB, reuneix un cicle d'espectacles i concerts fruit dels tallers i cursos que es realitzen des de les aules de Dansa, Música i Teatre de la UAB.

Els membres de la comunitat universitària treballen al llarg de l’any les diferents arts escèniques conduïts per professionals en actiu que dirigeixen les diferents activitats de formació artística.

El proper dimecres 11 de maig, a les 13.30 h arriba el torn dels grups de l'Aula de Dansa, que sota la direcció de Mario G. Sáez i Laia Santanach ens presenten la peça Loop, una coreografia que els dos grups han treballat conjuntament, amb música original creada expressament per l'ocasió pel músic i compositor Carlos Martorell. Loop s'ens presenta com un viatge continu on l'engranatge del grup crea una seqüència de repeticions formant un loop en diàleg amb la dansa i la música.

L'entrada és gratuïta, però és necessari fer la reserva d’entrades omplint el formulari següent.

Darrere d'aquesta i  totes les produccions del cicle Escena UAB hi ha un treball intens i rigorós que es plasma amb molta il·lusió en els espectacles resultants que enguany són:

27 i 28 d'abril, a les 13.30 i a les 18 h: “La Zapatera Prodigiosa”- Grup Estable de Teatre de la UAB. A la Sala Teatre de la UAB. 

11 de maig, a les 13.30h: “Loop” - Grups de Dansa Contemporània de la UAB (Iniciació i nivell Mig). A la Sala Teatre de la UAB.

25 de maig a les 18 h i 26 de maig a les 13.30 i a les 18 h: “SÚPER FLUS!”. Taller d’Interpretació: de la Sala d'Assaig a Escena. A la Sala Teatre de la UAB.

2 de juny, a les 14 h: Concert de Primavera - Cor i Orquestra de la UAB. A la Sala de Teatre de la UAB.

 

 

 

 

 

Dins de