Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Inscripcions obertes a la Catalan University Libraries Erasmus Staff Week

12 abr. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Catalan University Libraries Erasmus Staff Week, que tindrà lloc durant la segona setmana d'octubre, se centrarà en la ciència oberta i el paper de les biblioteques universitàries.

IMG_UAB_Campus

Del 7 a l’11 d’octubre de 2024 se celebra la Catalan University Libraries Erasmus Staff Week. Durant cinc dies s’han programat un seguit de conferències i debats per col·laborar i intercanviar experiències en l'àmbit de la ciència oberta i el paper de les biblioteques universitàries.

A la jornada, organitzada pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) es tractaran els següents temes:

  • Infraestructures de ciència oberta
  • Suport docent
  • Suport a la recerca
  • Educació oberta i ciència ciutadana

La Catalan University Libraries Erasmus Staff Week està oberta a tot el personal de les universitats col·laboradores que treballi als Serveis de Biblioteques i que vulgui respondre a les preguntes següents:

  • Quins són els reptes que afronten les biblioteques per donar suport a la docència i la recerca?
  • Quines noves eines estan disponibles?
  • Quines millores es poden implementar?

El Servei de Biblioteques de la UAB acollirà la jornada del 10 d’octubre centrada en educació oberta i ciència ciutadana.

Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de maig de 2024, el preu és de 150 € per persona (inclou esmorzar, dinar i visites a llocs d’interès de Barcelona). S’admetran fins a un màxim de 20 participants. Serà necessari fluïdesa en anglès.

Més informació i programa
Inscripcions

Dins de