Vés al contingut principal

Inscripció oberta a les Visites al Campus

15 des. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Vine amb la teva classe a visitar la UAB. T’oferim una visita guiada per explicar-te’l en primera persona, amb guies que són estudiants ara mateix a la Universitat i que us faran una passejada pels millors indrets del campus.

Visitas al Campus UAB

Vine amb el teu grup classe a trepitjar la gespa del campus de la UAB i descobreix què se sent quan ets de la tribu dels UABers.

Reprenem les visites al campus en versió presencial després d'haver-les hagudes de cancelar arrel de la pandèmia, el març del 2020. Han sigut molts mesos sense poder-vos ensenyar el campus, amb les facultats i els serveis, als futurs UABers. Durant aquestes darreres setmanes estem rebent moltes peticions d'instituts que voleu tornar a treure el cap amb el grup classe al campus de Bellaterra. Us hi esperem!

Oferim visites d’1 hora, a les 10h o bé a les 11:30h. Les oferim de dilluns a divendres, amb inscripció prèvia, per a grups classe de màxim 30 persones. Estan orientades a grups de batxillerat i cicles formatius de grau superior, però també us hi podeu apuntar si sou grups de 3r o 4art d’ESO. Les comencem a fer a partir del 15 de febrer, fins finals de maig.

Inscripció oberta!

Tens dubtes? Escriu-nos a visites.campus@uab.cat

També pots trepitjar la gespa de la UAB al Youtube, amb la primera temporada de les Visites al Campus versió Youtube.

Trobaràs moltes més activitats per conèixer la UAB al web del Visita la UAB.

Dins de