Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Estudiants d’Enginyeria participen en el disseny de “Glass Apps”

22 abr. 2014
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail
Estudiants d’Enginyeria Informàtica de l’associació Tecno UAB, que fomenta el desenvolupament de les noves tecnologies, col·laboren amb l’empresa Itglas en el disseny d’aplicacions per a Google Glass.
GoogleGlass
Les Google Glass són un suport tecnològic que han obert una nova porta al món.
“La participació dels estudiants suposa una oportunitat important per a ells, ja que els permet estar en contacte amb la tecnologia més puntera que hi ha al mercat”, explica Daniel Franco, director de l’Escola.
 
Itglas, l’empresa catalana amb qui col·laboren, està homologada per Google per desenvolupar Glass Apps. El nou dispositiu del gegant nord-americà va sortir a la venda de manera limitada als Estats Units el 15 d’abril a un cost de 1.500$ (1.078 euros). De moment, no s’ha confirmat quan es posaran a la venda a la resta de països.
 
Les Glass són un nou suport tecnològic amb el qual Google ha obert una porta en el món de les aplicacions des de les més quotidianes, com rebre la informació dels smartphones  en el visor situat a l’alçada dels ulls, innovacions en el camp de la salut, guies turístiques amb realitat augmentada i moltes d’altres encara per descobrir.

Dins de