Vés al contingut principal

Es convoquen les proves d'accés per al Cor, Orquestra i Grup Estable de Teatre de la UAB del curs 23-24

19 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les proves d'accés per formar part de l'Orquestra, el Cor i el Grup Estable de Teatre per al pròxim curs acadèmic es faran durant els mesos de setembre i octubre.

Proves d'accés als Grups Estables

Els aspirants interessats a pertànyer a l'Orquestra de la UAB hauran de realitzar una prova presencial en les següents dates: dilluns 18 de setembre, dijous 21 de setembre i dijous 28 de setembre, tots en horari de 12 a 14 h. Durant la prova, els participants hauran de mostrar el seu nivell interpretant dues obres de caràcter contrastat amb una durada d'entre 4 i 8 minuts. Als integrants d’aquesta agrupació se’ls demana un mínim de tercer de grau mitjà de solfeig o una formació similar, així com experiència prèvia en altres formacions orquestrals. També cal tenir disponibilitat i flexibilitat horària per a assajos i actuacions dins i fora de la UAB.

D'altra banda, els candidats al Cor de la UAB hauran de fer les proves d'accés en les següents dates: dimecres 13 de setembre entre les 14 i 16 h, dilluns 18 de setembre entre les 13 i 14.30 h i dimecres 20 de setembre entre les 13 i 14.30 h. La prova tindrà una durada de 10 minuts i no caldrà portar res preparat. Per formar part d’aquest grup, cal tenir coneixements en llenguatge musical, bona oïda i capacitat d'afinació. També es requereix experiència prèvia com a membre de formacions corals i compromís per assistir als assajos i actuacions.

Per als interessats en formar part del Grup Estable de Teatre de la UAB, la prova consistirà en una sessió de treball de tres hores de durada que tindrà lloc el dimecres 4 d'octubre de 17.30 a 20.30 h. Els aspirants han de preparar-se un text breu, sigui dramàtic, poètic o narratiu, per interpretar-lo durant aquesta sessió. A més, cal tenir formació teatral prèvia i experiència en escena mitjançant cursos, tallers o participació en grups de teatre.

Amb l'objectiu de proporcionar més informació sobre la prova d’accés del Grup Estable de Teatre, el dimecres 27 de setembre a les 17.30 h, a la Sala Teatre UAB, s’organitza una sessió informativa sobre la proposta de treball del pròxim curs i el funcionament en general de l'Aula de Teatre.

Els formularis d'inscripció per a les proves de l’Orquestra, el Cor i el Grup Estable de Teatre ja estan disponibles i els aspirants han de reservar una hora disponible per a l'examen de nivell. En cas d'incompatibilitat amb les franges horàries establertes, es recomana contactar amb la Unitat de Cultura en Viu per a concertar una altra data.

Si voleu més informació sobre les proves, la programació o qualsevol inquietud artística que vulgueu compartir, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat, les nostres xarxes socials o el nostre canal de Telegram, @culturaUAB. A més, us podeu subscriure al nostre butlletí per no perdre-us qualsevol novetat en la programació.

Dins de