Vés al contingut principal

El vicerector Màrius Martínez inaugura la UAB Barcelona Summer School

20 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Més de 250 persones de 33 nacionalitats diferents s’han inscrit als 13 cursos que s’ofereixen durant el primer període de la UAB Barcelona Summer School. Aquesta edició és eminentment presencial, i només un dels cursos s’ha ofert en format virtual. El segon període, que ofereix 13 assignatures que començaran al juliol, encara té la inscripció oberta. 

Benvinguda UAB Summer School 2022 1r període

El vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, ha donat la benvinguda a l’alumnat participant a la UAB Barcelona Summer School en un acte que ha tingut lloc el dia 20 de juny, a les 9 h, a l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

El vicerector ha remarcat l’oportunitat que suposa barrejar estudiants internacionals amb estudiants locals de la UAB: «Aquestes classes us donaran moltes oportunitats per fer networking, per establir enllaços que duraran per sempre».

Per la seva banda, el coordinador acadèmic de la UAB Barcelona Summer School, Graham Mortyn, ha explicat que la UAB Summer School té dos torns, de tres setmanes de durada cadascun. Mortyn s’ha mostrat content pel fet de tornar a la «presencialitat», amb «l’excepció d’un curs en format virtual durant el primer període».

A continuació, Queralt Coll, de l’Àrea de Relacions Internacionals, ha explicat el Buddy Programme, a través del qual estudiants locals acompanyen les persones nouvingudes, i ha convidat tots els assistents a «participar a les activitats i reptes per tal de conèixer millor els companys». Cal registrar-se prèviament a les activitats.

El vicerector Màrius Martínez ha tancat l’acte animant els estudiants a gaudir de l’experiència al màxim i descobrir Barcelona tot prenent mesures de seguretat.

Cursos del segon període

Els cursos del segon període de la UAB Barcelona Summer School, que començaran el proper 11 de juliol, encara tenen la inscripció oberta. L’alumnat pot triar entre 13 cursos, tots presencials, amb temàtiques diverses, des de programació avançada fins a pensament crític, passant per innovació i emprenedoria.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de