Vés al contingut principal

El nou espai UAB-Emprèn acollirà el lliurament dels premis als millors TFG relacionats amb l'emprenedoria social

14 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La primera edició dels Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l'Emprenedoria Social, que distingirà els millors treballs d'aquesta temàtica presentats durant el curs 2021-2022, es resoldrà abans que acabi el novembre. L'acte de lliurament es farà el mes que ve, desembre, al nou espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica, i s'anunciarà properament.

Espai UAB-Emprèn

Es vol donar visibilitat i reconeixement a l’alumnat amb inquietuds emprenedores

Els Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l’Emprenedoria Social es resoldran abans del 30 de novembre i es lliuraran el mes que ve en un acte públic al nou espai UAB-Emprèn, en data i hora que es donaran a conèixer properament. Aquest nou espai és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR (damunt del bar i contigu a l'oficina del Servei d'Ocupabilitat).

La Comissió Avaluadora dels premis estarà formada per representació del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, el Consell Social, el professorat, el Servei d’Ocupabilitat i el Parc de Recerca. Els criteris avaluats inclouran la temàtica, l’aportació de valor, la innovació, l’impacte social i el marc teòric i metodològic.

Els millors treballs obtindran un premi de 400 euros i un diploma de mencióEls TFG hauran d'haver estat presentats durant el curs 2021-2022 per estudiants de Grau de centres propis de la UAB, hauran d’haver obtingut una qualificació superior a 8 i hauran d’estar directament relacionats amb l’emprenedoria social.

Els Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l’Emprenedoria Social són una iniciativa del Consell Social de la UAB, amb l’impuls del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament de TFG d’aquesta temàtica i donar visibilitat i reconeixement a l’alumnat amb inquietuds emprenedores.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic

Dins de