Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

El Grup Estable de l'Aula de Teatre presenta un assaig obert de "Rebel·la't, va dir ella. Torna't a rebel·lar"

05 des. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El dilluns 18 de desembre, a les 18.00 h, el Grup Estable de l’Aula de Teatre oferirà un assaig obert de l’obra “Rebel·la't, va dir ella. Torna’t a rebel·lar”, de l’autora britànica Alice Birch, a la Sala Teatre UAB.

dibuix d'una nena amb un globus amb forma de cor

L’obra, de l'aclamada autora britànica Alice Birch, es presenta com un repte per subvertir els discursos de poder des d’una òptica feminista. Cadascuna de les escenes ens convida a “revolucionar el món, la feina, el cos…”. Alice Birch, amb només trenta-set anys, s’ha establert com una figura destacada en l’escena teatral britànica actual, i ha guanyat reconeixement internacional com a guionista de sèries com Succession, Normal People o Dead Ringers, així com de pel·lícules com Lady Macbeth.

Dirigit per Ricard Gásquez, profesor de l’Aula de Teatre i director del Grup Estable, el repartiment el formen Alba Cisquella, Carla González, Alba Martín, Jeroni Mas, Marc Miranda, Gina Parramón, Orla Perry, Marc Sala, Cristina Storchak i Maria del Mar Vega.

L'entrada és oberta al públic general i gratuïta, només limitada a l’aforament de la sala.

Si voleu més informació sobre l’activitat, la programació o qualsevol inquietud artística que vulgueu compartir, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat, les nostres xarxes socials o el nostre canal de Telegram, @culturaUAB. A més, us podeu subscriure al nostre butlletí per no perdre-us qualsevol novetat en la programació.

Dins de