Universitat Autònoma de Barcelona

Dos estudiants de la UAB al podi de la cursa Allianz Jean Bouin

01 des. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els estudiants de la UAB Laia Cuervo i Marc Cazorla van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament, en la cursa Jean Bouin de Barcelona, el 26 de novembre, que puntuava pel Campionat de Catalunya Universitari, una competició en la qual van participar 245 estudiants de la UAB.

Imatge de la cursa extreta de la pàgina oficial de l'organització Allianz Jean Bouin

La darrera edició de l’Allianz Jean Bouin va batre tots els rècords d’inscripció amb aproximadament 20.000 atletes en les seves 17 proves, entre les quals la cursa d’universitaris, en què van participar 1.500 corredors de totes les universitats catalanes, que competien puntuant com a Campionat de Catalunya Universitari. Més concretament, de la UAB hi van participar 95 noies i 152 nois.

En la categoria universitària es van dur a terme dues curses, una de 5 kilòmetres i una altra de 10. En l’Open 5K femenina, amb final a l’Arc de Triomf, l’alumna de la UAB Laia Cuervo va quedar subcampiona, amb un temps de 18,21 minuts. En l’Open 10k masculina va quedar tercer l’estudiant de la UAB Marc Cazorla, amb un temps de 33,27 minuts.

En altres curses catalanes puntuables també van obtenir resultats destacats alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona: a la cursa de Bombers-Barcelona l’alumna Clàudia Salas va obtenir la tercera plaça; a la Mitja de Sant Cugat, l’estudiant Rosini Carrasco també va aconseguir la tercera posició; i a la cursa de 5K Espirall, els alumnes Júlia Gallardo i Lluc Casals van quedar també tercers.