Vés al contingut principal

Conferència sobre menopausa i nutrició a càrrec de Marta Marcè

03 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El proper del proper 8 de juny a les 12 h tindrà lloc via Teams el webinar “Menopausa i nutrició, un enfocament des de la salut integrativa”, a càrrec de Marta Marcè, nutricionista, naturòpata i comunicadora.

Alimentació saludable

Seguint amb les conferències divulgatives emmarcades en la salut de les dones, la UGT i el Campus SiS organitzen el webinar Menopausa i nutrició, un enfocament des de la salut integrativa” el proper 8 de juny a les 12 h via Teams. El webinar anirà a càrrec de Marta Marcè, nutricionista, naturòpata i comunicadora.

La menopausa acostuma a anar acompanyada d'una sèrie de símptomes com sufocacions, sequedat de pell i mucoses, osteoporosi, caiguda de cabell, canvis d'humor o augment de la sensació de cansament, entre d'altres. Aquest taller abordarà què passa a l'organisme quan cessa la menstruació, i com ajudar-lo a equilibrar-se per minimitzar la simptomatologia i gaudir d'aquesta etapa de la vida amb salut i vitalitat. La conferenciant també parlarà sobre alimentació per a la dona, hàbits de vida saludables i eines de salut natural que són útils per viure amb plenitud la menopausa.

 

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de