Vés al contingut principal

Concurs de composició de la sintonia d'un pòdcast de ciència

09 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB, en el marc d'un projecte de divulgació científica, convoca la primera edició del Concurs de composició per a la sintonia d'un pòdcast de ciència. El concurs està adreçat a tota la comunitat universitària i el termini de presentació de les obres és del 7 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos. L'obra premiada es donarà a conèixer la segona setmana de juny.

Concurs Composició de la Sintonia d'un podcast de Ciència

El Concurs de composició per a la sintonia neix amb la finalitat d'apropar la ciència al públic no especialitzat, així com explicar i difondre el coneixement, la cultura i el pensament científic. Per aquest motiu és un projecte que es dirigeix a tots els membres de la comunitat universitària, que poden presentar les seves sintonies de forma lliure i gratuïta.

Les obres que es presentin han de ser originals i inèdites i complir els requisits següents: una sola modalitat de composició, obres entre dos i quatre minuts compostes exclusivament amb música (sense text), poden ser col·laboracions, cada participant pot presentar diferents obres, i la peça lliurada ha d'incloure un arxiu en format WAV i, de manera opcional, un arxiu PDF amb la memòria de composició, enregistrament i informació rellevant de la peça.

L'autor o autora de la sintonia premiada  gaudirà de l'ús de les instal·lacions de l'AudioLab (Facultat de Filosofia i Lletres) per fer l'enregistrament que s'utilitzarà en l'edició dels pòdcasts en el marc del projecte de divulgació científica. El projecte s'inaugurarà el proper mes de setembre en un vagó de tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A més, podrà fer tallers formatius de creació audiovisual oferts pel Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Barcelona). Per poder participar en el concurs cal emplenar el formulari d'inscripció.

Dins de