Vés al contingut principal

Compte enrere per al congrés interuniversitari EAIE

29 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’Associació Europea per l’Educació Internacional (EAIE, en anglès) celebra a la ciutat comtal la 32a conferència interuniversitària internacional anual aquest proper setembre. Barcelona, que havia estat designada com a seu per al 2020, ha hagut d’esperar més de dos anys a causa de la covid-19 per poder acollir la conferència. Ara, però, s’espera que aquesta edició recuperi la participació d’altres anys.

EAIE Barcelona 2022

Del 13 al 16 de setembre, professionals de l’ensenyament superior provinents de països d’Europa però també de tots els continents tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el sistema universitari català i, a més, intercanviar experiències o mètodes de treball en diferents àrees professionals. Segons l’organització conjunta de la fira, hi ha més de 200 activitats programades.

Mentre que gairebé tots els esdeveniments es desenvoluparan al recinte Fira de Barcelona, el Campus de la UAB a Bellaterra també tindrà el seu protagonisme i formarà part dels circuits “Campus Experience” el dia 13 de setembre. Per a aquesta activitat, la UAB ultima els detalls del recorregut i les visites. Qui hi assisteixi tindrà l’oportunitat de conèixer de primera mà entorns com els UAB Open Labs, el projecte MELiSSA (que lidera la nostra universitat) o les innovacions en matèria de formació superior que s’impulsen aquí. 

També en el marc d’aquesta conferència té lloc la trobada UAB Partner’s Day, on representants de institucions sòcies de la UAB podran reunir-se per intercanviar idees i pràctiques professionals en un entorn informal. La trobada tindrà lloc el dijous 15 de setembre a la Casa Convalescència del recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona.

La UAB, en col·laboració amb tot el sistema universitari de Catalunya, ha participat de manera activa en l’organització i planificació d’aquesta edició, que ben segur que serà la més significativa i important des que va començar la pandèmia.

Per a més informació, podeu consultar el programa oficial al web de la EAIE.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de