Vés al contingut principal

Comença el segon període de la UAB Barcelona Summer School 2021

09 jul. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Comença el segon període de la sisena edició de la UAB Barcelona Summer School, que es posa en marxa aquest dilluns dia 12 de juliol a les 09:00h amb un acte d'inauguració des de l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. L’acte tindrà un format dual, barrejant ponències online i presencials.

Comença el segon període de  la sisena edició de la UAB Barcelona Summer School, que es posa en marxa aquest dilluns dia 12 de juliol a les 09:00h amb un acte d'inauguració des de l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. L’acte tindrà un format dual, barrejant ponències online i presencials, i es retransmetrà a través d’aquest enllaç. 

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d'assignatures de grau en una gran multitud d'àmbits que es duu a terme una vegada finalitzat el curs acadèmic ordinari, i que s’adreça a estudiants internacionals i nacionals. La docència de la majoria dels cursos serà en anglès i els alumnes poden obtenir entre 6 i 12 ECTS en dos períodes de 3 setmanes cadascun. En el segon període trobem 11 cursos impartits en anglès, entre els que es troba : Advanced Programming, Critical Thinking i Geography of East Asia. 

Enguany l’oferta formativa compta amb cursos en línia i amb cursos presencials. Així doncs, es realitzarà tant de manera online com presencial, depenent de cadascun dels cursos. Les classes es duran a terme als matins de 9:00 a 12:30h. Les assignatures online s'ajustaran a una programació especial dins aquesta franja horària que podeu veure a les pàgines de cada curs. 

A més, també pots formar part del Buddy Programme, dins la comunitat UAB Barcelona Summer School, que té com a objectiu interacció i creació de xarxes entre els participants. Tindràs l'oportunitat de viure presencialment o telemàticament un context internacional participant en activitats que van més enllà de la docència. Disposareu  d'un espai on compartir vivències amb estudiants d'altres països i aprendre de diferents cultures, a més de donar a conèixer la vostra. 

Per a més informació sobre les activitats i la UAB Summer School podeu consultar el web del programa.

Dins de