Vés al contingut principal

Cloenda del UAB BIP-International Staff Week 2023

23 oct. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat Autònoma de Barcelona agraeix i s'acomiada a Casa Convalescència de les persones participants a la primera Setmana Internacional del Personal BIP-UAB.

Participants Erasmus Staff Week 2023 closing at Casa Convalescencia
Erasmus Staff Week 2023 cloenda a Casa Convalescència

28 participants de 13 països (UE i extracomunitaris) han compartit durant la setmana del 16 d'octubre un programa al campus que combina Tallers virtuals i presencials realitzats per l'Àrea de Relacions Internacionals i el Servei de Biblioteques en un oportunitat única de viure la UAB i endinsar-se en la multitud de cultures de Barcelona.

El programa conté tallers, activitats de treball en xarxa i oportunitats per compartir les millors pràctiques entre col·legues d'una àmplia gamma de països, inclosos els socis de la mobilitat creditícia internacional.

Els i les participants del programa internacional han tingut l'oportunitat de parlar sobre el programa Erasmus+, les estratègies d'internacionalització, la gestió de les relacions internacionals, la mobilitat internacional de crèdit i els serveis en línia per a estudiants i personal.

Les persones participants del programa de biblioteques han debatut sobre la missió universitària de l'ECIU: ser una àgora àgil i oberta a nivell europeu per resoldre reptes multidisciplinaris de la societat, fer recerca i aprendre per a la vida. A més, han compartit bones pràctiques i solucions innovadores relacionades amb qüestions organitzatives o tècniques i temes estratègics com ara ciència oberta, serveis digitals, col·leccions especials i coneixement local, formació en alfabetització digital o models de co-creació.

El grup també ha fet un tast de la nostra cultura, amb activitats en espais emblemàtics de la ciutat i del nostre entorn. Com a cloenda de la setmana, la Universitat Autònoma de Barcelona s'acomiada a Casa Convalescència de les persones participants en un acte institucional.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de