Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Carles Górriz rep el Premi a l'Excel·lència Docent i imparteix una lliçó magistral

06 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Carles Górriz, professor del Departament de Dret Privat, rebrà el Premi a l'Excel·lència Docent de la UAB i oferirà una lliçó magistral a l'acte institucional que tindrà lloc el 7 de maig, a les 12 h, a l'aula magna de la Facultat de Dret. Hi intervindran també la vicerectora d'Estudis i de Qualitat, Tatiana Rovira; la presidenta de la Comissió Acadèmica del Consell Social de la UAB, Montserrat López; i el professor de dret internacional públic Josep Maria de Dios, que actuarà com a padrí del docent guardonat.

Carles Górriz

El Tribunal n'ha destacat el caràcter innovador de la seva docència caracteritzada per posar l'estudiant al centre del procés d'ensenyament-aprenentatge fomentant el pensament crític i reflexiu així com l'extraordinari resultat de les enquestes de satisfacció de l'alumnat, tant en volum com en valoracions, amb una participació elevada constant i una puntuació altíssima al llarg de tots els anys. També ha trobat remarcable la seva implicació institucional en la renovació del model docent de la Facultat de Dret, reconegut com a bona pràctica docent i reflectit en les excel·lents valoracions obtingudes en el procés extern d'acreditació de les titulacions.

El premi, adreçat a tot el professorat de la UAB amb més de deu anys de dedicació, té una dotació econòmica de 5.000 euros, repartits en dos anys, que es destinaran a la millora de la docència. Aquesta distinció arriba enguany a la sisena edició. En les edicions anteriors, ha estat atorgat a Sònia Parella, Gemma Puigvert, Sergi Robles, Carme Mangiron i Sònia Casillas.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de