Vés al contingut principal

Busquem UABers d'Enginyeria, Educació, Infermeria, Fisioteràpia i Veterinària per explicar la UAB als futurs estudiants

20 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Convoquem estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2024. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 30 de novembre.

Estades de pràctiques promoció UAB

Apuntat ja accedint al Nexus amb el teu NIU! Inscriu-te a l'estada Estades de pràctiques - Suport als esdeveniments de promoció

 

Ets estudiant d'Enginyeria, Educació, Infermeria, Fisioteràpia o Veterinària i tens ganes de compartir la teva experiència? Busquem estudiants amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers. 

L’estada de pràctiques "Esdeveniments de promoció" consta de 100 hores de col·laboració entre gener i maig de 2024. Se centra en la participació en activitats i esdeveniments, com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del #VisitalaUAB. L'ajut a l'estudi és de 746€ bruts en total. T'has d'apuntar al Nexus, buscant l'oferta "esdeveniments de promoció", o fent clic directament en aquest link: "Estades de pràctiques - Suport als esdeveniments de promoció"

Quin requisit has de complir?

  • Si ets alumne d'Enginyeria, Educació, Infermeria, Fisioteràpia o Veterinària i estas matriculat aquest curs 2023-24, has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits. 
  • No t’oblidis que el més important és gaudir de l'experiència de conèixer a UABers com tu, i compartir la vostra vivència per la Universitat.


T’interessa? Tens fins el 30 de novembre (inclòs) per a presentar la sol·licitud al Nexus.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat

Dins de