Vés al contingut principal

Busquem estudiants d'Enginyeria, Educació, Infermeria i Fisioteràpia

24 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Convoquem 4 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària als futurs estudiants. Ja tenim la major part de l'equip complet, però ens falten 4 estudiants d'Enginyeria, Educació, Infermeria i Fisioteràpia. Presenta't abans de l'1 de desembre!

Estades de pràctiques promoció UAB

Apuntar-se és molt fàcil! Accedeix al Nexus i escriu el nom de l’estada al cercador d'adalt de tot, el que hi ha al costat del logo del Nexus: “Suport als esdeveniments de promoció”. Apunta't abans de l'1 de desembre!

Ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l'experiència? Busquem 4 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

Ja tenim la major part de l'equip UABer complet, però ens falten 4 estudiants d'Enginyeria, Educació, Infermeria i Fisioteràpia. Presenta't abans de l'1 de desembre!

L’estada de pràctiques Esdeveniments de promoció consta de 100 hores de col·laboració entre gener i maig de 2023 i se centra en la participació en activitats i esdeveniments, com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del #VisitalaUAB. L'ajut a l'estudi és de 746€ bruts en total. Oferim 4 places per completar l'equip UABer i ens interessa molt trobar estudiants d'enginyeria, educació, infermeria i fisioteràpia. T'has d'apuntar al Nexus, buscnat l'oferta "Suport als esdeveniments de promoció".

Quins requisits has de complir?

  • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs 2022-23 i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits.
  • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs 2022-23.
  • ...i el requisit més important: tenir ganes de passar-t'ho pipa coneixent altres UABers com tu i explicant tots plegats l'experiència d'estudiar a la UAB.

T’interessa? Tens fins l'1 de desembre per a presentar la sol·licitud al Nexus.

T'hi esperem!

 

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat

Dins de