Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Busquem UABers per fer les visites al campus

26 oct. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Busquem 2 estudiants de grau de la UAB per fer les visites guiades pel campus de Bellaterra als centres de secundària i també a particulars i famílies. L'objectiu és donar a conèixer la Universitat oferint l'oportunitat de viure-ho a primera persona.

Youtuber UAB

T'agrada parlar en públic i ets fan del campus? T'oferim dues estades en pràctiques a l’Àrea de Comunicació i de Promoció de la UAB amb una durada entre gener i juny/juliol 2024. Consta de 3h diàries de 10h a 13h, de dilluns a divendres, o bé també oferim poder fer 4 matins i la tarda de dimecres. L'ajut a l'estudi és de 7,46 € bruts/hora (aproximadament 420€ bruts mensuals). Inscripció oberta, aquí tens la primera convocatòria i la segona convocatòria. Et recomanem inscriure't a les dues! 

Les persones seleccionades estaran tutoritzades per l'equip de Promoció de la UAB. L'estada inclou la preparació del guió que es fa servir per fer les guies i la realizació de les visites. L’objectiu és apropar els futurs estudiants a la universitat i el campus.

Vols ser guia de la UAB? Has d'estar matriculat aquest curs i has d'haver superat, com a mínim, 120 crèdits. 

Pots trobar les convocatòries a Nexus amb els següents números de referència: 35648 i 35651. Cal estar registrat per a accedir-hi. Et recomanem inscriure't a les dues! 

Convocatòria oberta fins al 12 de novembre. T'hi esperem!

 

 

 

Dins de