Vés al contingut principal

Berta Madueño, cofundadora de Tattoox i alumni UAB, comparteix la seva experiència emprenedora en una 'UAB Session'

14 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Madueño va graduar-se en ADE en anglès a la UAB i ara és cofundadora d'una startup que ofereix formació en línia per convertir-se en tatuador/a professional, alhora que és un marketplace de tatuatges. Compartirà experiència i consells el 21 de novembre, dimarts, a les 13.00 h a l'espai UABemprèn, a la plaça Cívica. Inscripcions gratuïtes per a estudiants i alumni a l'aplicació NEXUS.

Berta Madueño

Una oportunitat per conèixer l'experiència emprenedora en primera persona

L'emprenedora i alumni de la UAB Berta Madueño, graduada en Administració i Direcció d'Empreses en anglès a l'Autònoma, protagonitzarà la propera UAB Session. Organitzades per la Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat de la UAB, les UAB Session són accions formatives exclusives i gratuïtes per a estudiants i alumni de la Universitat, que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Aquest mateix any, Madueño ha co-fundat Tattoox, un projecte empresarial amb seu a Barcelona que ofereix formació en línia per a convertir-se en tatuador/a professional i que és, alhora, un marketplace de tatuatges. L'emprenedora, que també ha rebut formació especialitzada en màrqueting i en finances, va iniciar la seva trajectòria professional en posicions d’analista financera i en l’àmbit de la banca privada.

Inscripció gratuïta a NEXUS

Si encara no estàs registrat/da a NEXUS, pots fer-hi una Alta parcial amb el teu NIU i paraula de pas de la UAB.

L'espai UABemprèn és a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar de la plaça Cívica.

Dins de