Study Abroad" />
Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

"Barcelona inspires", un recull fotogràfic de l'experiència urbana dels estudiants de Study Abroad

26 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El tercer concurs de fotografia dels Programes Específics per a Estudiants Internacionals Study Abroad s'ha celebrat a Casa Convalescència, del 12 al 17 d'abril, amb una exposició dels treballs dels estudiants. Una votació popular ha determinat la foto guanyadora.

Estudiants de Study Abroad posen amb fotos exposades

En el marc de l'assignatura Digital Photography, impartida per Gunnar Knechtel i Christiane Von Enzberg, els estudiants han retratat allò que troben més motivador de la ciutat i les seves rodalies tot aplicant les noves tècniques fotogràfiques que han après en les classes, com ara eines de composició i tècniques de càmera com l'efecte fantasma, desenfocament de moviment i poca profunditat de camp.

El resultat és un conjunt de retrats de la nostra ciutat, en color i en blanc i negre, que donen una perspectiva multicultural sobre la nostra arquitectura, els nostres mercats, les nostres activitats esportives i, per descomptat, sobre la població barcelonina. La mostra, amb el nom "Barcelona inspires" i exposada al passadís exterior esquerre que s'obre al jardí principal de l'edifici, esdevé així un mosaic documental de l’experiència urbana dels estudiants internacionals durant la seva estada acadèmica a Barcelona dins del programa Preestablert de Study Abroad.

Estudiants i personal de la Casa tenien l'opció de votar un màxim de 3 fotografies, tot escanejant un codi QR, per triar, mitjançant votació popular, la imatge guanyadora.

L'autor de la foto que s'ha endut el guardó és Francisco Vázquez, procedent de la Universitat de South Florida, als Estats Units d'Amèrica, i està cursant l'itinerari Business dins del semestre Spring dels Programes Preestablerts.

Francisco Vázquez, amb la foto guanyadora, i el professor Knechtel

Francisco Vázquez, amb la seva imatge guanyadora, i el professor Knechtel.

Dins de