Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Desactivat l'avís de perill per fred i neu

24 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Protecció Civil ha desactivat l’alerta del pla PROCICAT per onada de fred basant-se en les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya. S’anirà informant de les mesures que calgui prendre en funció de l’evolució de les condicions meteorològiques.

Campus de la UAB buit

La Generalitat ha desactivat l’alerta del pla PROCICAT per onada de fred basant-se en les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). 

Protecció Civil demana molta precaució en els desplaçaments en cas de trobar gel a la calçada i recomana seguir els consells del Servei Català de Trànsit. També cal extremar les precaucions amb els aparells de calefacció als habitatges i garantir sempre una ventilació correcta.

Protecció Civil recomana extremar les precaucions en les activitats a l’aire lliure, tant de lleure (usuaris del Servei d’Activitat Física) com laborals (monitors del Servei d’Activitat Física, personal propi del Servei d’Activitat Física i la Direcció d’Arquitectura i Logística, el Servei de Granges i, molt especialment, el personal d’obres i manteniment d’empreses externes). Si les condicions no són les adequades, és recomanable no dur a terme l’activitat.

S’anirà informant de l’evolució meteorològica i de les possibles incidències a través del compte de Twitter @emergenciescat.

Més informació:

Dins de