Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Arriba la 4a competició 'Emprèn Pitch', amb tres viatges sorpresa en joc

06 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat organitza aquest concurs de pitching per a estudiants i alumni, en què les persones participants disposen de 90 segons per fer una presentació oral de la seva idea o projecte emprenedor. Les inscripcions són obertes fins al 30 de novembre i la final se celebrarà el 12 de desembre.

Emprèn Pitch

La final serà presencial amb 13 finalistes; 3 guanyaran un viatge sorpresa

Un pitch és la presentació verbal concisa d’una idea o un projecte emprenedor i és una tècnica força utilitzada en el món empresarial, en què les competències comunicatives juguen un paper determinant. Per concursar a Emprèn Pitch cal ser estudiant o alumni (fins a dos anys després de finalitzar els estudis) de la UAB i gravar un vídeo d’una durada màxima d'un minut i mig explicant una idea o projecte propi.

Un cop fet, cal emplenar el formulari següent i adjuntar-hi el vídeo:

Inscripció a la competició

La data límit per inscriure's és el 30 de novembre a les 12.00 h.

Un jurat professional seleccionarà els 10 millors vídeos, que passaran a la final. També passaran directament a la final els tres guanyadors d’una competició prèvia de pitching de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Aquestes 13 persones seleccionades participaran en la final, que se celebrarà el 12 de desembre, a les 13.00 h, a l'espai UAB-Emprèn (plaça Cívica). Totes elles tornaran a disposar de només 90 segons per fer el seu pitch, aquesta vegada de forma presencial davant del jurat i dels competidors. El jurat triarà les tres millors presentacions, que es premiaran amb un viatge sorpresa Waynabox.

Els factors que es valoren de cada participació seran la mateixa presentació, l’originalitat i el grau d’innovació de la idea, el seu potencial impacte social o la seva viabilitat, entre altres. El jurat estarà format per una persona representant de l’empresa Waynabox, una del Servei d'Ocupabilitat, una de la Facultat d’Economia i Empresa i una altra de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Tots els detalls sobre la mecànica de la competició es poden consultar en les bases legals.

Bases legals d'Emprèn Pitch 2023

Dins de