Sala de premsa

Així és nou logotip de la FAS

Nou logo FAS 2022

La Fundació Autònoma Solidària estrena nova identitat corporativa. Més fresca i moderna que l’anterior, on l’acrònim agafa protagonisme i amb una versió amb colors que vol representar el concepte de diversitat.

21/07/2022

El curs 2021-2022 acaba amb l’estrena del nou logotip de la FAS el qual s’ha dissenyat en el marc del procés de millora estratègica de la comunicació de la Fundació. La renovació busca que la imatge de la FAS estigui d’acord amb l’actual identitat corporativa amb un estil més fresc i modern que l’anterior versió.

El nou logotip que inclou una versió a molts colors vol transmetre els atributs que defineixen la FAS com són la diversitat i la pluralitat, la inclusió, l’obertura, l’acció, l’activisme i la cooperació. Una de les principals característiques és el protagonisme que pren les sigles de la Fundació, “FAS”, el qual és un element identificador, conegut i popular. A més, el nou logo inclou les sigles “UAB” per ser la FAS una entitat vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona.