Vés al contingut principal

30 estades en pràctiques amb ajut a l'estudi per explicar la UAB als futurs UABers

13 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Convoquem 30 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2024. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 30 de setembre.

Estades de pràctiques promoció UAB

Apuntar-se és molt fàcil! Accedeix al Nexus amb el teu NIU i inscriu-te a l'estada Estades de pràctiques - Suport als esdeveniments de promoció

Ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l'experiència? Busquem 30 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

L’estada de pràctiques Esdeveniments de promoció consta de 100 hores de col·laboració entre gener i maig de 2024 i se centra en la participació en activitats i esdeveniments, com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del #VisitalaUAB. L'ajut a l'estudi és de 746€ bruts en total. Oferim 30 places i ens interessa molt trobar estudiants de tots els centres del campus per poder explicar l'àmplia oferta de graus de la UAB. T'has d'apuntar al Nexus, buscant l'oferta "esdeveniments de promoció", o fent clic directament en aquest link: "Estades de pràctiques - Suport als esdeveniments de promoció"

Quins requisits has de complir?

  • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs 2023-24 i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits.
  • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs 2023-24.
  • ...i el requisit més important: tenir ganes de passar-t'ho pipa coneixent altres UABers com tu i explicant tots plegats l'experiència d'estudiar a la UAB.

T’interessa? Tens fins el 30 de setembre (inclòs) per a presentar la sol·licitud al Nexus.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat

Dins de