Nova edició del workshop sobre “Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària” – memorial DYCFung
El XIX workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària (MRAMA) – memorial DYCFung, va ser...
El XIX workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària (MRAMA) – memorial DYCFung, va ser...
És d'interès estudiar els organismes sulfato-reductors en processos biotecnològics, en els quals aquests...
La presència d'Aflatoxina M1(AFM1) en llet i productes làctics és un factor de risc per a la salut. En especial, els nadons són un grup sensible, ja que hi estan...
Un article recentment publicat per autors del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i de la Universitat de Florida mostra com els mètodes computacionals moderns poden...
Del 20 al 23 de novembre de 2018, tingué lloc el XVII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra,...
Del 22 al 25 de novembre de 2016, tingué lloc el XV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) a la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit...
L’estudi de diferents varietats de fesol per identificar genotips resistents a sequera...
Del 24 al 27 de novembre de 2015, tingué lloc el XIV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra,...
En zones rurals de tot el món la caça de mamífers herbívors té sovint una gran importància econòmica. Per això, està molt estès en aquestes zones l’ús de mesures de...
L’Àlvar Gràcia està realitzant des del març del 2014 un doctorat al Departament de Ciència Animal i dels Aliments del CERPTA - Centre Espacial de Recerca Planta de...