Vés al contingut principal

L'Institut de Recerca de l'Esport coorganitza el IACS 2023 Summit on Communication & Sport a Barcelona del 9 a l'11 de març de 2023

25 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La conferencia de la principal associació científica en comunicació i esport aterrarà a Europa per primer cop. La UAB i la Universitat d’Alabama seran els universitats coorganitzadores de l’esdeveniment.

IACS 2023 Summit

L’esport ofereix un escenari privilegiat per analitzar i explorar tendències dels grans reptes del sector de la comunicació.

La comunitat acadèmica internacional en comunicació esportiva està cridada a participar en aquest esdeveniment que s’ha convertit en un referent als Estats Units.  

El Call for papers està obert fins al 23 de setembre de 2022 per presentar contribucions des de qualsevol perspectiva d’estudi sobre comunicació i esport. Les propostes s’han d’enviar a través de la plataforma IACS2023 i han de ser originals i no presentar-se simultàniament a una altra conferència o revista. Per qualsevol consulta sobre les propostes, podeu posar-vos en contacte amb Evan Frederick at evan.frederick@louisville.edu.

El IACS Summit és la única conferencia adreçada a investigadors/es de la comunicació interessats en explorar l’esport des d’una perspectiva crítica, metodològica, teòrica i multidisciplinària.

La conferència es celebrarà del 9 a l’11 de març del 2023 a Barcelona, al cèntric Gallery Hotel. El preu d’inscripció és 200€ per investigadors i 140€ per estudiants (el cost inclou la recepció); hi haurà descomptes especials pels inscrits per allotjar-se en el mateix hotel: 146€ per nit (inclou esmorçar).

Emilio Fernández Peña, director de l’Institut i professor titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB es membre del Comitè Organitzador, juntament amb els doctors Evan Frederick (Chair IACS), Angela Pratt (Vice-Chair IACS), Karen Hartman (Executive Director IACS), i Andrew Billings (University of Alabama).

La UAB té una llarga trajectòria en els estudis de comunicació i esport, en particular els aspectes vinculats amb la comunicació i els Jocs Olímpics. L’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB aglutina a personal investigador de la UAB que treballa en aspectes vinculats en comunicació i Esport des d’una perspectiva multidisciplinar: gènere, ficció, xarxes socials, patrocini, màrqueting, branding, etc.

Dins de