Presentaciķ

Des del curs acadèmic 2009-2010, el màster universitari en Dret Empresarial ofereix una visió de conjunt i multidisciplinari del règim jurídic aplicable a la realitat econòmica de les empreses. En aquestes edicions ha comptat amb un gran nombre de matriculats, fet que acredita l'interès en el dret empresarial.

El programa atén específicament les necessitats formatives en l'àmbit de la investigació i la formació superior a les exigències de perfeccionament de professionals de l'àmbit jurídic empresarial.
 

El màster en Dret Empresarial s'ha convertit en el pont i eix de connexió dels departaments de Dret Privat, Dret Públic i Ciències Històrico-jurídiques, de Ciència Política i Dret Públic i d'Economia de l'Empresa, així com de diversos grups de recerca de la UAB.

El màster és presencial i s'imparteix en llengua castellana.

Com a màster universitari, dóna accés al doctorat en Dret. Així mateix, inclou l'opció de realitzar pràctiques en empreses i despatxos jurídics.

 

Sortides professionals

Assessorament jurídic especialitzat en l'àmbit de les empreses i/o funcions d'investigació qualificada en dret societari, dret concursal, contractació mercantil, fiscalitat empresarial, dret tributari, dret laboral, dret penal econòmic, responsabilitat civil empresarial, dret dels consumidors, contractació electrònica, dret internacional privat, dret marítim (negocis i empreses marítimes) i altres matèries del dret de l'empresa.

Horaris

En aquest enllaç podeu consultar els horaris i espais reservats SETMANALMENT

Māster Oficial UAB

40 places
Presencial.
Rčgim d'estudi:
Temps complet.
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat de Dret
https://www.uab.cat/dret/
Idioma:Castellā (100%)

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://masterderechoempresarial.uab.es