Màster oficial en Dret Empresarial

Formació en l'àmbit de la investigació i la formació superior a les exigències de perfeccionament de professionals de l'àmbit jurídic empresarial

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 4 al 8 d'octubre: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 35 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2021-2022.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2021-2022.

 • Idioma: Castellà (100%)
 • Modalitat: Semiresencial (1S virtual i 2S presencial)

 • Centre docent: Facultat de Dret

Atenció, a causa de l'emergència sanitària aquest màster s'impartirà en modalitat online durant el curs acadèmic 2020/2021.

Des del curs acadèmic 2009-2010, el màster universitari en Dret Empresarial ofereix una visió de conjunt i multidisciplinari del règim jurídic aplicable a la realitat econòmica de les empreses. En aquestes edicions ha comptat amb un gran nombre de matriculats, fet que acredita l'interès en el dret empresarial.

El programa atén específicament les necessitats formatives en l'àmbit de la investigació i la formació superior a les exigències de perfeccionament de professionals de l'àmbit jurídic empresarial.

El màster en Dret Empresarial s'ha convertit en el pont i eix de connexió dels departaments de Dret Privat, Dret Públic i Ciències Històrico-jurídiques, de Ciència Política i Dret Públic i d'Economia de l'Empresa, així com de diversos grups de recerca de la UAB.

Com a màster universitari, dóna accés al doctorat en Dret. Així mateix, inclou l'opció de realitzar pràctiques en empreses i despatxos jurídics.

 

Sortides professionals

Assessorament jurídic especialitzat en l'àmbit de les empreses i/o funcions d'investigació qualificada en dret societari, dret concursal, contractació mercantil, fiscalitat empresarial, dret tributari, dret laboral, dret penal econòmic, responsabilitat civil empresarial, dret dels consumidors, contractació electrònica, dret internacional privat, dret marítim (negocis i empreses marítimes) i altres matèries del dret de l'empresa.

Pràctiques

Informació addicional

http://masterderechoempresarial.uab.es

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Dret Empresarial Accedir a l'apartat de El màster en xifres