Informació bàsica

Sigues una empresa CITIUS

Empreses Citius

Ets una empresa / institució i vols oferir unes pràctiques de qualitat a estudiants de postgrau?

CITIUS per Empreses

El Programa Institucional CITIUS de la UAB, a través del seu Màster i Postgrau en Gestió Empresarial, pretén ser una plataforma de formació i inserció professional de la màxima qualitat per als seus estudiants i també per a les empreses col·laboradores, sense les quals aquest no seria possible. És per això que la Universitat Autònoma de Barcelona el planteja i el concep, des del seu inici, com un programa capaç de seleccionar i capacitar els millors talents per a les empreses.

Avantatges per a les empreses CITIUS

Les empreses aconsegueixen grans avantatges formant part del programa:

  • Absència de relació laboral. Els convenis a tres parts entre la Universitat Autònoma de Barcelona, l'estudiant i l'empresa no tenen una relació laboral en emmarcar-se en l'àmbit de la formació. D'aquesta manera, l'empresa adquireix un compromís formatiu cap a l'estudiant del Programa Institucional CITIUS que està vinculat amb l'empresa mitjançant la signatura d'un conveni de pràctiques, en cap cas té a un treballador assalariat.
  • Possibilitat de realitzar una prova prolongada i en context real. El Programa Institucional CITIUS de la UAB ofereix a l'empresa la possibilitat de comptar, durant 12 mesos (11 mesos de pràctiques), amb estudiants universitaris amb un alt grau de motivació. Així, l’evolució de l'alumnat pot ser avaluada de forma constant per a poder valorar la seva progressió.
  • Tàndem empresa / institució & UAB. La formació de qualitat que ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona en l'àmbit de l'empresa és un complement ideal a la realització de les pràctiques en un entorn real. El tàndem que s'estableix entre totes dues institucions suposa un valor afegit que fa possible atreure i potenciar el talent.
  • Operativitat futura a curt termini. La majoria dels estudiants comencen la seva carrera professional en empreses amb el Programa Institucional CITIUS de la UAB i adquireixen els mètodes i processos de l'empresa en la qual es formen. D'aquesta manera, l'empresa col·laboradora pot formar un professional a la seva mesura, amb operativitat futura a curt termini.

Compromís de l'empresa

Les empreses col·laboradores del programa Citius es comprometen a compatibilitzar l'estada dels alumnes amb els requeriments acadèmics del programa:

  • Ajut a l'estudi durant 11 mesos.
  • L'import de la matrícula correspon a l'estudiant.
  • Posibilitat de finançament de part o de la totalitat de la matrícula acadèmica de l'estudiant.
  • Assignar un tutor que vetlli per l'aprenentatge de l'estudiant i realitzi les avaluacions de seguiment i l'avaluació final de les pràctiques.

Omple el formulari de Sol·licitud d'informació per empreses i demana'ns més informació sobre el programa Citius i el Màster en Gestió Empresarial.

Solicitar més informació

Si necessiteu més informació ompliu el formulari següent i us respondrem en breu: