Certificat acadèmic personal electrònic

Sol·licitud de certificats electrònics

Pots demanar un certificat acadèmic personal electrònic en línia mitjançant l'enllaç que trobaràs a l'apartat de Secretaria virtual.

Una vegada realitzat el pagament amb targeta pots descarregar-te el certificat, imprimir-lo i guardar-lo en el teu ordinador. Així mateix, el tindràs a la teva disposició a la seu electrònica de la UAB fins a la seva caducitat, en un termini de tres anys.

Aquest certificat està signat electrònicament, i pots validar la seva autenticitat a la Seu electrònica mitjançant l'enllaç directe que apareix al peu de pàgina del document i també amb el codi QR que apareix a la part inferior dreta del document.

Requisits per a tramitar la sol·licitud
• Has de disposar de NIU i contrasenya de la UAB.

  • Si ja ets o has estat estudiant de la UAB, tens assignat un número d'identificació universitari (NIU) i si recordes la contrasenya, accedeix directament a la sol·licitud. 
  • Si ja ets o has estat estudiant de la UAB però no recordes el número d'identificació universitari (NIU) i/o no recordes la teva contrasenya, torna a introduir totes les dades identificatives per tal de recuperar-los.

• Has de revisar les teves dades personals en el moment de realitzar la sol·licitud.
• Has de tenir preparada la targeta de dèbit o crèdit per a realitzar el pagament.

Preus
Els preus per a les prestacions dels serveis acadèmics i administratius dels estudis oficials els estableix la Generalitat de Catalunya per a cada curs acadèmic, mitjançant el Decret pel qual es fixen els preus per a la prestació de serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya.

Pagament
El pagament el podràs fer amb targeta de dèbit o de crèdit.

 

Tingues en compte:

Idioma
El certificat és un únic document en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Model de certificació
Les dades de l'expedient acadèmic se certifiquen només segons el model de certificat acadèmic personal establert per la UAB. No es certifiquen part dels estudis.

Dades
Només se certifiquen les dades que estiguin documentades als arxius de la UAB.