Grau en Educació Social

Vols formar-te per desenvolupar accions, programes i plans socioeducatius que vinculin tots els agents i recursos d'un territori amb el seu propi context d'acció? Fes el grau en Educació Social a la UAB

Informació general

Grau en Educació Social

T’interessen els problemes socials en general i els socioeducatius en particular? Ets una persona responsable, observadora, intuïtiva, creativa i flexible, però també metòdica i crítica? Saps treballar en equip i de manera autònoma? Domines l’art de resoldre problemes i d’adaptar-te a noves situacions? Tens dots d’organització i de planificació? Vols accedir a uns estudis amb una taxa d’inserció laboral de gairebé el 90%? Si és així i t’agrada el contacte humà, vine a fer el grau en Educació Social a la UAB.

Obtindràs una formació multidisciplinària i podràs formar-te com a professional de l'àmbit socioeducatiu. Aprendràs a organitzar i gestionar grups. Dissenyaràs plans i programes d’actuació. Coneixeràs estratègies de mediació. Faràs dos pràcticums obligatoris en centres diferents (CRAE, centres oberts, centres penitenciaris, centres d’acollida i molts d’altres). 

Si tens ganes de conèixer altres cultures, podràs triar entre més de 40 universitats europees on anar d'Erasmus i podràs accedir a un programa propi de pràctiques professionalitzadores a Llatinoamèrica.

Sortides professionals

  • Educació en àmbit d'infants, de joventut, d'adults i de la tercera edat
  • Justícia, benestar social, cultura, educació i joventut
  • Animació sociocultural, educació especialitzada (marginació, risc social i conductes addictives)
  • Xarxes socials, comunitàries i de l'administració
  • Treball per a l'Administració (autonòmica i local)
  • Autoocupació, cooperativisme i empreses de serveis (colònies i casals)

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Educació Social Accedir a l'apartat de El grau en xifres

Més informació