Màster oficial en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

Únic màster a tot el territori espanyol que t'ofereix la formació altament especialitzada que requereixen les indústries d'aliments d'origen animal

Professorat Màster Oficial - Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

Coordinació del màster

Antonio José Trujillo Mesa
Despatx: VO/234
Telèfon: 93 581 32 92
Fax: 93 581 20 06
e-mail: Toni.Trujillo@uab.cat

Llistat de professorat

Professor/a Àrea Categoria Recerca
Abdelrahmankamal Salama, Ahmed Producció Animal Professor Associat Laboral Recerca
Albanell Trullas, Elena Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Bartolomé Filella, Jordi Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Recerca
Caja Lopez, Gerardo Producció Animal Professors Emerits Laborals Recerca
Calsamiglia Blancafort, Sergio Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Capellas Puig, Marta Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Recerca
Casals Costa, Ramon Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Recerca
Casellas Vidal, Joaquin Producció Animal Agregat/da Contractat Doctor/a Recerca
Castillejos Velazquez, Lorena Producció Animal Professor Associat Laboral Recerca
Castillo Zambudio, Manuel Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a Recerca
Ferragut Perez, Victoria Francisca Tecnologia d'Aliments Catedratic d'Universitat Recerca
Gallardo Chacon, Juan Jose Tecnologia d'Aliments Professor Associat Laboral
Hernandez Herrero, Maria Manuela Nutrició i Bromatologia Prof Titulars d'Universitat Recerca
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors Producció Animal Agregat/da Contractat Doctor/a Recerca
Juan Godoy, Bibiana Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a Recerca
Llonch Obiols, Pol Àrees dels altres departaments Personal Investigador Ordinari Recerca
Martin Orue, Susana Maria Producció Animal Catedràtic/a/contractat Doctor/a Recerca
Milan Sendra, Maria Jose Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Recerca
Mor-Mur Francesch, Montserrat Tecnologia d'Aliments Catedratic d'Universitat Recerca
Paramio Nieto, Maria Teresa Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Piedrafita Arilla, Jesus Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Pla Soler, Maria Teresa Reyes Tecnologia d'Aliments Catedratic d'Universitat Recerca
Plaixats Boixadera, Josepa Producció Animal Catedratic d'Universitat Recerca
Ripolles Avila, Carolina Nutrició i Bromatologia Professor Associat Laboral Recerca
Rodriguez Jerez, Jose Juan Nutrició i Bromatologia Catedratic d'Universitat Recerca
Roig Sagues, Artur Xavier Nutrició i Bromatologia Catedratic d'Universitat Recerca
Sala Pallares, Roser Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Recerca
Saldo Periago, Jordi Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Recerca
Sola Oriol, David Producció Animal Professor Associat Laboral Recerca
Such Marti, Francesc Xavier Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Recerca
Trujillo Mesa, Antonio Jose Tecnologia d'Aliments Catedratic d'Universitat Recerca
Yuste Puigvert, Josep Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a

Relació de professors

Aquest màster compta amb la participació de professors associats, de tècnics de centres de recerca, de tècnics procedents dels departaments de R + D + I d'empreses agroalimentàries i de tècnics de laboratoris públics i privats en els àmbits dels coneixements definits al màster.

Ponents convidats

Jon Basagoiti Azpitarte - Imagining Management Systems, SLU, Ermua, Vizcaya

Elena Beltrán - Sant Dalmai, Vilobí d'Onyar, Girona

M. Carmen Briceño - Helados Farggi-La Menorquina, Lacrem S.A, Directora de I+D

Javier Del Campo - Científic Titular Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-IMB), CSIC, Campus UAB

Sònia Guri - Coordinadora de Projectes, MATGAS, Campus UAB, Barcelona

Anna Jubert - Gerent/Directora Tècnica del Laboratori Interprofessional Lleter de Catalunya, Cabrils (Barcelona)

Josep Mª Muntada - Veterinari, Agència de Salut Pública de Catalunya

Mercè Sànchez - Coordinadora Food Región E en SGS ICS Certificadora Ltda, Barcelona

Montse Vila Brugalla - Agència de Salut Pública de Barcelona, Barcelona - Professora associada (UAB)

Natàlia Nicolau Villellas - Experta en formatges. Doctora en Tecnologia dels Aliments (UAB)

Jordi Vitrià - Senior Researcher, Computer Vision Center, Campus UAB

Oriol Brutau - Director Tècnic AFIA 2005 SL, consultoria de Certificacions i Seguretat Alimentària

Abel Cabezas - Consultor privat en processat sostenible d'aliments

Raul Cervera - Responsable de compres de Peix i productes de la pesca de La Sirena

Coordinadors de mòduls

Qualitat dels Aliments des de la Granja
Roser Sala
roser.sala@uab.cat

Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària
Victoria Ferragut  
Victoria.Ferragut@uab.cat

Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
Montserrat Mor-Mur Francesch
Montserrat.Mor-Mur@uab.cat

Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària
Bibiana Juan Godoy
Bibiana.Juan@uab.cat

Treball de Fi de Màster
Manuel Castillo   
Manuel.Castillo@uab.cat