Official master's degree in Quality of Food of Animal Origin

The training is addressed to covering the demands of companies related to the production of food of animal origin

Official Master's Degree in Quality of Food of Animal Origin

Course coordinator

Antonio José Trujillo Mesa
Despatx: VO/234
Telèfon: 93 581 32 92
Fax: 93 581 20 06
e-mail: Toni.Trujillo@uab.cat

List of teachers

Teacher Area Category Research
Abdelrahmankamal Salama, Ahmed Producció Animal Professor Associat Laboral Research
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina Producció Animal Catedratic d'Universitat Research
Bartolomé Filella, Jordi Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Caja Lopez, Gerardo Producció Animal Professors Emerits Laborals Research
Calsamiglia Blancafort, Sergio Producció Animal Catedratic d'Universitat Research
Capellas Puig, Marta Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Research
Casals Costa, Ramon Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Castillejos Velazquez, Lorena Producció Animal Professor Associat Laboral Research
Castillo Zambudio, Manuel Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a Research
Ferragut Perez, Victoria Francisca Tecnologia d'Aliments Catedratic d'Universitat Research
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors Producció Animal Agregat/da Contractat Doctor/a Research
Juan Godoy, Bibiana Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a Research
Llonch Obiols, Pol Àrees dels altres departaments Personal Investigador Ordinari Research
Martin Orue, Susana Maria Producció Animal Catedràtic/a/contractat Doctor/a Research
Milan Sendra, Maria Jose Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Mor-Mur Francesch, Montserrat Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Research
Paramio Nieto, Maria Teresa Producció Animal Catedratic d'Universitat Research
Piedrafita Arilla, Jesus Producció Animal Catedratic d'Universitat Research
Plaixats Boixadera, Josepa Producció Animal Catedratic d'Universitat Research
Sala Pallares, Roser Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Sola Oriol, David Producció Animal Professor Associat Laboral Research
Such Marti, Francesc Xavier Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Yuste Puigvert, Josep Tecnologia d'Aliments Agregat/da Contractat Doctor/a

Lecturers

Elena Albanell Trullas
Ana Barroeta Lajusticia
Jordi Bartolomé Filella
Gerardo Caja López
Sergio Calsamiglia Blancafort
Marta Capellas Puig
Ramón Casals Costa
Joaquim Caselles Vidal
Manuel Castillo Zambudio
Victoria Ferragut Pérez
Alfred Ferret Quesada
Joan Josep Gallardo Chacón
Buenaventura Guamis López
Bibiana Juan Godoy
Manuela Hernández Herrero
Maria Dolors Izquierdo Tugas
Santiago Lavín González
Xavier Manteca Vilanova

Susana Martín Orúe
Montserrat Mor-Mur Francesc
María José Milán Sendra
María Teresa Paramio Nieto
Francisco Pérez Hernández
Jesus Piedrafita Arilla
Reyes Pla Soler
Josefina Plaixats Boixadera
Yuliaxis Ramayo
Carolina Ripollés Avila
José Juan Rodríguez Jerez
Artur Xavier Roig Sagués
Roser Sala
Jordi Saldo Periago
Xavier Such Martí
Antonio José Trujillo Mesa
 

This master's degree includes lecturers, technicians from research centres, from R&D&I departments of agrifood companies, and technicians from private and public laboratories working in the fields related to the contents of the master's degree.

Guest speakers

Jon Basagoiti Azpitarte
Imagining Management Systems, SLU, Ermua, Basque Country

Elena Beltrán
Sant Dalmai, Vilobí d'Onyar, Girona

M.Carmen Briceño
Farggi-La Menorquina, Lacrem S.A, R+D Director

Joan Simó
Associate Professor Escola Superior d’Agricultura Barcelona (UPC)

Javier Del Campo
Tenured scientist at the National Microelectronics Centre (CNM-IMB), CSIC, UAB Campus Bellaterra

Sònia Guri 
Projects Coordinator, MATGAS, UAB Campus Barcelona

Anna Jubert
Manager/Director of the Interprofessional Laboratory at Lleter de Catalunya, Cabrils, (Barcelona)

Mercè Sànchez
Coordinator of Food Región E at the SGS ICS Certificadora Ltda, Barcelona

Àngels Videla Ces
Quality Director, Grupo Videla, Barcelona

Montse Vila Brugalla
Public Health Agency of Barcelona
Adjunct lecturer (UAB)

Josep Mª Muntada
Veterinarian, Catalan Public Health Agency

Natàlia Nicolau Villellas
Expert in cheeses. Phd in Food Teechnology (UAB)

Jordi Vitrià
Senior Researcher, Computer Vision Centre, UAB Campus Bellaterra

Oriol Brutau
Technical Director AFIA 2005 SL, Consultancy of Certifications and Food Safety

Abel Cabezas
Private consultant in sustainable food processing
 
Joan Simó
Associate Professor of the Higher School of Agriculture in Barcelona

Coordinator of modules

Food Quality from Farm to Fork
Roser Sala
roser.sala@uab.cat

Food Quality in the Food Industry
Victoria Ferragut  
Victoria.Ferragut@uab.cat

Quality, Innovation and Emerging Technologies in Food Processing
Montserrat Mor-Mur Francesch
Montserrat.Mor-Mur@uab.cat

Quality Control and Management for Food Industries
Bibiana Juan Godoy
Bibiana.Juan@uab.cat

Master Thesis
Manuel Castillo   
Manuel.Castillo@uab.cat