Presentació

La bioinformàtica és una ciència estratègica imprescindible per donar sentit a l'allau de dades biològiques noves generades, per explicar el funcionament dels sistemes biològics i per generar nous recursos, béns i serveis que derivin dels nous coneixements i tecnologies. El professional de la bioinformàtica té una immensa projecció, ja que el seu talent és valuós i molt buscat. Té un dels perfils professionals més sol·licitats i gaudeix d'un ample ventall d'ofertes de feina d'alta qualificació.

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2017-18 destinades a la realització de màsters oficials.

Visiteu la pàgina web del màster en Bioinformàtica

Sortides professionals

Les àrees en què més es requereix la capacitat bioinformàtica són la genètica, la medicina preventiva, el desenvolupament de nous fàrmacs, els diagnòstics clínics, la indústria alimentària i la recerca biomèdica en general.

Els bioinformàtics són professionals molt buscats, amb abundants ofertes de feina en empreses biotecnològiques, companyies start-up, laboratoris farmacèutics, químics o de biocomputació, i departaments de recerca d'hospitals, en el sector alimentari i, sobretot, en l'anàlisi de dades genètiques.

Horaris

Consulta els horaris al document a continuació.

Màster Oficial UAB

24 places
Presencial
Crèdits: 60 crèdits ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 65,87€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Centre: Facultat de Biociències
https://www.uab.cat/biociencies/
Idioma:Anglès

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://mscbioinformatics.uab.cat