MÓster oficial en BioinformÓtica / Bioinformatics

La bioinformàtica és una ciència estratègica, imprescindible per donar sentit a l’allau de dades biològiques que no para de créixer vertiginosament.

MÓster Oficial - BioinformÓtica / Bioinformatics

Calendari general

Del 10 de gener al 5 d'octubre de 2020.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissiˇ del centre docent

La Facultat de Biociències, obrirà la preinscripció on line dels seus màsters, el 10 de gener de 2020.

El calendari específic de resolucions dels màsters oficials de la Facultat de Biociències decidit per la Comissió de Màsters és el següent:

  • 1r Període: Del dia 10 de gener al dia 3 d'abril de 2020. La data prevista de resolució serà a partir del 27 d'abril. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 14 de juny per garantir la seva plaça.
  • 2n Període: Del dia 4 d'abril al dia 14 de juny del 2020. La resolució està prevista entre el 29 i el 30 de juny. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 19 de juliol per a garantir la seva plaça.
  • 3r Període: Aquest període només s’obrirà si queden places vacants després de la resolució del 1r i 2n període. Del dia 15 de juny al dia 6 de setembre de 2020. La resolució està prevista entre el 14 i el 18 de setembre. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. En aquest període no es pot realitzar el pagament de la Prematrícula. 

Important: Tant si el resultat de la teva admissió és "Admès" o "Admès condicional", pagar la Prematrícula garantirà la teva plaça. Si no fas efectiu el pagament de la Prematrícula abans de la data indicada, la teva sol·licitud passarà a estar en "Llista d'espera".