Calendari general

Del 11 de gener al 7 d'octubre de 2019.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissiķ del centre docent

La Facultat de Biociències, obrirà la preinscripció on line dels seus màsters, el 11 de gener de 2019.

El calendari específic de resolucions dels màsters oficials de la Facultat de Biociències decidit per la Comissió de Màsters és el següent:
  • 1r Període: Del dia 11 de Gener al dia 12 d'Abril de 2019. La resolució està prevista entre el 26 i el 30 de d'Abril. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 14 de juny per a garantir la seva plaça.
  • 2n Període: Del dia 13 d'Abril al dia 14 de Juny del 2019. La resolució està prevista entre el 21 i el 25 de Juny. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. . Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 19 de juliol per a garantir la seva plaça.
  • 3r Període: Aquest període només s’obrirà si queden places vacants després de la resolució del 1r i 2n període. Del dia 15 de Juny al dia 08 de Setembre de 2019. La resolució està prevista entre el 16 i el 19 de Setembre. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants.
 
Important: Tant si el resultat de la teva admissió és "Admès" o "Admès condicional", pagar la Prematrícula garantirà la teva plaça. Si no fas efectiu el pagament de la Prematrícula abans de la data indicada, la teva sol·licitud passarà a estar en "Llista d'espera".


 

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://mscbioinformatics.uab.cat