Màster Oficial - Polítiques Socials i Acció Comunitària

Presentació

El màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària es presenta com a una proposta professionalitzadora i de recerca construïda des de l’abordatge de les polítiques públiques i l’acció comunitària. Aquesta proposta formativa combina l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics amb la participació de professorat acadèmic i professional i utilitza el treball de casos per fer una aproximació complexa i participativa a la realitat del territori.

Sortides professionals

El programa brinda instruments d’anàlisi, disseny i implementació de polítiques socials per a desenvolupar projectes en àmbits de gestió pública, recerca social i treball comunitari. La formació en acció comunitària s’enfoca des d’una mirada transdisciplinar a través de la comprensió de la convivència, de la comunicació i del conflicte, per a la seva aplicació a la intervenció social i la recerca.

Administració pública: per poder dissenyar, planificar, avaluar i desplegar polítiques socials i projectes i programes d'acció comunitària, així com orientar i coordinar equips professionals en acció comunitària.
 
Organitzacions del tercer sector: per al disseny, planificació, avaluació i desplegament de projectes i programes socials, així com plans fonamentats en l'acció comunitària, i alhora poder orientar i coordinar equips professionals i voluntaris implicats en aquests programes.
 
Sector privat: per poder assessorar i donar suport extern al disseny i implementació de polítiques, programes, projectes i accions comunitàries.

Horaris

Interuniversitari

40 places
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: Alumnes UE/ nacionals: 70€ / crèdit
Alumnes extracomunitaris: 95€ / crèdit
(inclouen taxes i assegurança escolar)
Inici de curs 14/10/2019
Fi de curs 26/06/2020
Centre: Escola Doctor Robert


http://eudrobert.uab.cat/ca/
Lloc: Escola de l'IGOP
Idioma:Castellà (70%) i Català (30%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Altres universitats participants:Universitat de Girona
Universitat de Lleida
Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://escoladeligop.com