Màster Oficial - Polítiques Socials i Acció Comunitària

Presentació

Màster Oficial en Polítiques Socials i Acció Comunitària

El màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària és és una formació de caràcter professionalitzador i de recerca que ofereix una perspectiva pràctica, pluridisciplinària i territorialment propera de l’acció comunitària i les polítiques socials.

El programa aborda les polítiques públiques i l’acció comunitària combinant coneixements teòrics i pràctics amb la participació de professorat acadèmic i professional, i utilitza la metodologia de l’anàlisi de casos per fer una aproximació complexa i participativa a la realitat del territori.
Es tracten diverses àrees de coneixement al voltant de l’acció i les polítiques socials, la mediació, el desenvolupament comunitari o l’urbanisme, que es materialitzen en visites, experiències i projectes. Va dirigit a titulats universitaris en Sociologia, Ciència Política, Psicologia, Treball Social, Educació Social, Pedagogia, Psicopedagogia, Economia, Dret, Antropologia, Geografia, Història, Periodisme, Educació Primària i Educació Infantil.

El màster és resultat de la participació interuniversitària a través de l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) i FUABformació, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic. Cada universitat integra al pla d’estudis el seu àmbit de competència aportant una perspectiva descentralitzada i pluridisciplinària.

Sortides professionals

- Desenvolupament de projectes de gestió pública, recerca social i treball comunitari a través de la comprensió de la convivència, la comunicació i el conflicte.

- Disseny, planificació, desplegament i avaluació de polítiques, plans, projectes i programes socials, així com orientació i coordinació d’equips professionals i voluntariat en acció comunitària, en l’administració pública i organitzacions del tercer sector.

- Assessorament i suport extern al disseny i implantació de polítiques, programes, projectes i accions comunitàries dins el sector privat.

Horaris

Interuniversitari

40 places
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 10/01/2020
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: Alumnes UE/ nacionals: 70€ / crèdit
Alumnes extracomunitaris: 95€ / crèdit
(inclouen taxes i assegurança escolar)
5% dte. Exalumnes FUABformació
Inici de curs 14/10/2020
Fi de curs 25/06/2021
Centre: Escola Doctor Robert


Lloc: Escola de l'IGOP.
Ubicació
Idioma:Castellà (70%) i Català (30%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Universitats participantsUniversitat de Girona
Universitat de Lleida
Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://escoladeligop.com