Els Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències

 

DOB

 

La Facultat de Biociències organitza un cicle de xerrades sobre ocupabilitat, amb la finalitat de donar a conèixer diferents sortides laborals per al nostre alumnat. Els hem anomenat els DOB (Dimarts de l’Ocupabilitat en Biociències) i posaran en relleu l'experiència i trajectòria de diferents BioAlumni, per tal de donar idees a estudiants actuals sobre com encaminar el seu futur.

 

           Els DOB - 2021 

Els DOB tindran lloc un dimarts de cada mes fins al maig i us podreu inscriure i participar en tots aquells que us interessin, a través d'un enllaç que facilitarem a mesura que s'acosti la data. 

9 març - 19.00h.  

Com es fa la gestió de la recerca en Biomedicina? - Recupera la sessió!

Alejandro Piris Giménez, PhD

Scientífic Manager

Vall d’Hebron Institut of Oncology

13 d’abril

Fonts de finançament en recerca: Com pots obtenir un contracte de recerca? Quines són les fonts de finançament dels projectes?

Montserrat Solé, PhD

Fostering research projects & Innovation

IBB-MRB (UAB)

 

 

Servei d'Ocupabilitat

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB, conjuntament amb la Facultat de Biociències, organitza activitats d'Orientació Professional dirigides a estudiants de Grau i Màster de la Facultat.

Trobareu tota la informació sobre aquestes activitats i sobre pràctiques extracurriculars al web del Servei d'Ocupabilitat.