Mínor en Evolució i Paleontologia Humana

Objectius

La paleontologia humana genera un interès creixent en diverses àrees del coneixement, està sotmesa a una recerca interdisciplinària i és cada vegada més present en diversos àmbits de la vida. L'interès que suscita cada nova troballa, cada nova interpretació sobre els nostres orígens com a espècie, és objecte de discussió pública i genera debat social. La formació complementària amb un mínor en paleontologia humana pot completar el perfil professional de graduats en les diverses disciplines implicades, així com dels àmbits educatiu o de la comunicació i pot ajudar a completar coneixements en altres àmbits més propers temàticament.

L'objectiu del mínor és proporcionar una formació bàsica en l'àmbit de la paleontologia humana. Aquesta disciplina no té una docència reglada i és un camp molt atractiu pels estudiants de geologia, arqueologia i biociències que es volen especialitzar en evolució humana. Representa un valor afegit ja que l'oferta d'aquesta temàtica a Catalunya és molt incipient.

Perfil de l'estudiant

El mínor va dirigit a estudiants de qualsevol grau de la UAB, en especial a aquells procedents d'estudis dels àmbits d'humanitats, ciències i biociències que vulguin completar la seva formació amb un conjunt de matèries que puguin satisfer el seu interès per diversos àmbits de la paleontologia humana. Els estudiants no podran escollir, dins del paquet d'optativitat definit pel mínor, les assignatures de formació bàsica o obligatòria ofertes pel seu propi grau.

Horaris

Consultar al corresponent document, segons el pla d'estudis d'origen de l'estudiant:

 
Facultat de Biociències
https://www.uab.cat/biociencies/
Cada any s'ofereixen 20 places de nou accés al mínor.
Coordinació acadèmica

Xavier Jordana Comin
Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia


Preu
El preu del mínor el marca la titulació de grau que cursi l'estudiant.