Actualitat

Guanyadora del premi al millor treball de final de màster

Judit Tió, premi al millor TFM 2022-23: "El meu objectiu era acostar l'antropologia social i cultural al camp de l'arxivística i la gestió documental"

L’Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents i l'AAC atorguen el Premi al Millor Treball de Final de Màster 2022-23 a la titulada Judit Tió. El seu estudi planteja una sèrie de reflexions al voltant de l’arxivística com a disciplina i les seves possibilitats d’aplicació en diferents contextos socials, a partir del diàleg amb l’antropologia i de l’anàlisi crítica sobre els projectes de cooperació internacional en matèria d’arxius.

Escoles de FUABFormació i Centre de Formació Professional FUAB

Dia Institucional de l'Escola FUAB Formació

El proper dijous 7 de desembre es celebra el Dia Institucional de l'Escola FUAB Formació per la qual cosa no hi haurà docència i els serveis del centre restaran oberts fins a les 15 hores a l'Edifici Blanc.

img-grup-treball-catala

Participa en un nou grup de treball per traduir el Vocabulari I Trust AI al català

L’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya (AAC) et dona l’oportunitat de participar en un grup de treball per fer la traducció al català de la base de dades del vocabulari definit pel Projecte InterPARES Trust Terminology. La data límit per inscriure's i poder participar en el projecte és el diumenge 10 de desembre.

img_premicieu_xiv

Oberta la convocatòria del XIV Premi CIEU-FEiE 2023

El CIEU (Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries) convoca el XIV Premi CIEU-FEiE, destinat a propostes o iniciatives innovadores. Aquests premis estan disponibles per a estudiants i graduats de la UAB, que tenen fins al 8 de desembre per presentar les seves sol·licituds.

Serà el proper 14 de desembre quan se celebri l'acte d'entrega dels premis.

Agenda

Veure tota l'agenda

Twitter

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB