Actualitat

Assistents a un acte acadèmic organitzat pel centre fent networking

Celebració del I Workshop Universitat - Empresa en Arxivística i Gestió Documental

Arxivística i Gestió de Documents - Escola FUABFormació organitza la primera edició del Workshop Universitat - Empresa per apropar els estudiants i alumni del centre a les empreses i institucions més rellevants del sector de l'Arxivística i la Gestió de Documents, intercanviar informació sobre els perfils professionals que cerquen les organitzacions, i fer networking. La trobada es celebrarà el dimecres 21 de juny, de 16h a 19h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Els estudiants i alumni del centre han d'inscriure's prèviament per assistir-hi.

Dr. Muhammad Abdul-Mageed i Peter Sullivan davant l'entrada de l'Edifici Blanc

'La Intel·ligència Artificial és la tecnologia que permetrà als professionals de l'arxivística contribuir a l'accés a documents i dades'

Els estudiants del Màster en Arxivística i Gestió de Documents van tenir, el passat 26 d’abril, un seminari sobre Intel·ligència Artificial (IA) amb el Dr. Muhammad Abdul-Mageed, co-director del projecte InterPARES Trust AI, i Peter Sullivan, doctorand de la University of British Columbia. A més del seu pas per l’Escola, els investigadors han participat en el 19è Congrés i a la residència a Olot coorganitzada entre l’Institut Ramon Lluny i l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya.

Premiats vinculats amb Arxivística i Gestió de Documents del Premi CIEU 2023 a la persona

Bernat Muntés i Núria Cañellas, guardonats amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 a la persona més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB va reconèixer les trajectòries professionals en innovació dels titulats Bernat Muntés i Núria Cañellas, guardonats amb el XI Premi CIEU-FEiE 2023 a la persona més emprenedora, en les categories "Arxivística i Gestió de Documents" i "General UAB", respectivament. L'entrega de distincions es va celebrar el passat dilluns 8 de maig, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB