Xerrada “Procés de desenvolupament de nous productes des del Màrqueting”

El dijous 11 d’abril, a les 11.15 hores, a l’aula 11 del campus de Sabadell, es realitzarà la conferència “Procés de desenvolupament de nous productes des del Màrqueting”. La ponent serà Sara Sanabria, directora de Màrqueting Corporatiu de Bodegas Torres.

09/04/2019

L’assignatura de Gestió de Processos del grau d’Economia i Tecnologia organitza una nova xerrada. Aquest cop és sobre com es poden millorar els nous productes d’una empresa des del Màrqueting.

Sara Sanabria, la conferenciant, és la directora de Màrqueting Corporatiu de Bodegas Torres i fa més de 10 anys que es dedica en l’àmbit de Màrqueting, principalment a la part estratègica. És per això, que Sanabria parlarà a partir de la seva experiència en l’acte “Procés de desenvolupament de nous productes des del Màrqueting” el dijous 11 d’abril a l’aula 11 de la Facultat d’Economia i Empresa al campus Sabadell.

 

Notícies relacionades

Xerrada “Del ERP Tradicional al Cloud”

El dimecres 22 de maig, a les 9.30 hores, a l’aula 26 del campus Sabadell, Robert Ballester serà el ponent d’una conferència per explicar les tendències en el món dels sistemes de planificació de recursos empresarials tradicionals i les basades en el núvol. Llegir més

Totes les notícies