Targeta guanyadora de la Integració Tarifària de desembre 2019

IMG_noticia_validaciobus_idTargeta

El número identificatiu de la targeta guanyadora del mes de desembre és el 28.998.150, que correspon a una validació realitzada amb una T-Jove d'1 zona, a la Línia 1, el dia 17 de desembre a les 20.27 h.

31/01/2020

El número identificatiu de la targeta guanyadora del mes de desembre és el 28.998.150, que correspon a una validació realitzada amb una T-Jove d'1 zona, a la Línia 1, el dia 17 de desembre a les 20.27 h. Aquest número és el que es troba a la part davantera de la targeta en diferents posicions en funció del tipus de targeta. Consulteu en aquest enllaç exemples de localització del número.

La persona guanyadora haurà de portar la targeta a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat de la UAB, situada a la tercera planta de l’edifici de la biblioteca d’Humanitats (és necessari sol·licitar cita prèvia escrivint al correu mobilitat@uab.cat. El premi consisteix en una targeta d'Amazon de 200 euros. Per a recollir el premi és imprescincible prsentar la targeta original. Si passats 10 dies hàbils des de la data de publicació d'aquesta notícia, el premi no és reclamat, es procedirà a fer un segon sorteig.


COM PARTICIPAR EN AQUESTS SORTEJOS?

Per a poder participar en aquests sortejos mensuals només cal que validis la teva targeta de transport públic al pujar i/o al baixar del bus; i que la guardis encara que s’hagin esgotat els viatges o la targeta hagi caducat. Sense targeta no és possible verificar si aquesta correspon al número guanyador. 

I recorda, validar no vol dir pagar. L’autobús de la UAB continua sent gestionat íntegrament per la Universitat i és gratuït, sempre i quan pugis o baixis del tren. Si agafes el bus per l’interior del campus no cal que validis.

La teva col·laboració en la validació, que no implica cap cost afegit, ajuda a la UAB a recuperar part dels diners invertits per a la millora de la mobilitat al campus.

Com més validis, més oportunitats tindràs!

Més informació aquí

 

Notícies relacionades

Totes les notícies