Servei mínim de transport UAB (Covid-19)

IMG_140320_Covid19_ServeisMinimsBUS

Des del dilluns, 16 de març, hi haurà servei de transport a la demanda entre l'estació de Renfe Cerdanyola-Universitat i el Campus de la UAB. 

14/03/2020

El servei funcionarà de la següent manera:

Hi haurà dos autobusos a l'estació de Renfe des de les 7:30 del matí fins les 22 hores.

Trajecte de l'estació al Campus

Aquests autobusos portaran a les persones que baixin dels trens a les seves destinacions, sense seguir, necessàriament, les rutes habituals. Això vol dir que les persones usuàries hauran de dir als conductors/es la seva parada de destinació (Ha de ser una parada habilitada. No el lloc que li vagi millor a la persona usuària).

Si no hi ha suficient espai amb el primer autobús, encara disposem del segon. Tot i això, es pot donar la situació que, puntualment, algun retard en el servei ferroviari provoqui que, quan baixeu del tren, l'autobús encara no hagi arribat a l'estació. Creiem que aquestes situacions, si es donen, seran molt puntuals i, en tot cas, es tractara d'esperes molt curtes, donat que gairebé no hi haurà trànsit. Preguem tingueu una mica de paciència.

Trajecte del Campus a l'estació

Les persones usuàries hauran de demanar el servei de transport mitjançant un missatge de whatsapp al número 669547112 indicant parada i hora de recollida  (Ha de ser una parada habilitada. No el lloc que li vagi millor a la persona usuària). IMPORTANT: amb l'objectiu que el servei sigui operatiu:

1. Aquest número és exclusivament per indicar parada i hora de recollida (P. ex. Lletres, 16:00). No és per preguntar cap tipus d'informació, demanar que l'autobús s'esperi, modificar llocs de recollida, etc.


2. Cal fer la reserva com a mínim, 30 minuts abans de la sortida del tren i indicar una hora de recollida amb temps suficient per a arribar al tren (uns 15 minuts abans).


Esperem que aquesta planificació de servei s'adapti còmodament a les necessitats de transport de totes les persones. Evidentment, aquest sistema funciona millor en un escenari de poca demanda, com s'espera. En tot cas, segons el funcionament del primer día, anirem adaptant el servei . Us mantindrem informats/des. 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies