Rècord d'inscripcions a la fira virtual de graus UAB

Fira virtual de graus UAB

Prop de 4.000 inscripcions i una filera inacabable de preguntes contestades en directe a les 26 sessions informatives organitzades per les Facultats i Escoles del campus. T'ho has perdut? Aviat publiquem els vídeos!

20/03/2021

T'ho has perdut? No pateixis: aviat publiquem els vídeos! Estigues pendent al web T'esperem a la UAB, o apunta't al formulari que hi trobaràs i t'avisem quan els publiquem.

S'acosta el dia de fer la preinscripció universitària i encara tens dubtes del grau que vols estudiar? Vine a la fira virtual de graus de la UAB, divendres 19 o dissabte 20 de març. Fem una sessió informativa de cada facultat i escola, presentada per professorat i per estudiants actuals de cada centre, perquè et puguin explicar en primera persona com són els graus de la UAB. I tot sense sortir de casa!

Quin són els graus que ofereix cada facultat? Quines sortides professionals tenen? Com és la vida universitària en un campus tipus anglosaxó com el de la UAB? La pandèmia no ens ha permès aquest any convidar-te a fer un tomb pel nostre campus de pel·lícula, però sí que podem explicar-te'l fil per randa com fem any rere any a activitats com el Saló de l'Ensenyament. Amb professores i professors de cadascun dels centres, i amb estudiants que cursen actualment el grau també a cada centre.

Vine a descobrir l'oferta de grau i a trepitjar la gespa del campus UAB sense sortir d'Internet. T'esperem divendres 19 o dissabte 20 de març.

Més informació:
T'esperem a la UAB