Programa de beques del Diplocat i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d’Europa

Assistents a la sessió informativa
Imatge de Diplocat.

Amb motiu de l'obertura de les sol·licituds per estudiar al Col·legi d’Europa durant el curs acadèmic 2021-2022,  el 18 de novembre a les 13h tindrà lloc una sessió informativa en línia de presentació del Programa de beques del DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d’Europa.

10/11/2020

La reunió tindrà lloc mitjançant la plataforma Zoom. Per registrar-se i rebre l'enllaç per participar a l'esdeveniment, caldrà emplenar aquest formulari o enviar un correu electrònic a contactnatolin@coleurope.eu.

 

La sessió tractarà sobre les diferents oportunitats d’estudi que ofereix  actualment el Col·legi d’Europa, especialment el màster en Estudis interdisciplinars europeus del Campus de Natolin i la seva especialització en la política europea de veïnatge, com també el Programa de beques del Diplocat per cursar estudis internacionals a l'estranger. Les beques van adreçades a  graduats/des universitaris/àries que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en la política euromediterrània.  

A la sessió hi participarà la Dr Amel Hammami, alumna del programa i ajudant acadèmica del Col·legi d’Europa a Natolin, i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de Diplocat.  

 

Per obtenir més informació sobre el Col·legi d’Europa a Natolin i el programa d’Estudis Interdisciplinaris Europeus, visiteu la web i aquest apartat. I per obtenir més informació sobre el programa de beques Diplocat, visiteu el programa de beques.