Premi al millor Treball de Final de Grau 2020

Logo ACCID

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció ha decidit guardonar José Lupión Hernández amb el Premi al millor Treball de Final de Grau pel seu treball La liquidez en el sistema bancario”.

27/05/2021

El José es va graduar en ADE el curs 2019/20, i el seu TFG va ser dirigit per Pablo López Argüello, professor associat del Departament d’Economia i Història Econòmica (UFAE).

En el marc de la XVII Edició dels Premis ACCID, el Jurat dels Premis ACCID format per: Alfredo Rocafort, catedràtic de comptabilitat de la UB, president de la Reial Acadèmia Europea de Doctors i vicepresident 2n de l’ACCID; Daniel Faura, president de l’ACCID; Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors i membre del Consell Assessor de l’ACCID i Xavier Subirats, secretari del Col·legi d’Economistes de Catalunya i vicepresident 3r. De l’ACCID, així ho han decidit.

Aquest premi es lliura a aquelles persones que hagin realitzat en el darrer any acadèmic un treball de final de grau relacionat amb la comptabilitat i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixin ser reconegudes especialment.

 

Donat que l’any passat amb motiu de la situació pandèmica no va haver l’oportunitat de fer un acte de lliurament dels premis atorgats l’any 2020, des d’ACCID enguany amb motiu de poder fer el Congrés de forma híbrida (presencial-virtual), s’ha programat fer l’acte de lliurament dels premis 2020 el proper 3 de juny a les 16:30, a la UPF-Barcelona School of Management.

Hi haurà restriccions d’aforament però l’acte es podrà seguir a través d’una plataforma virtual que es proporcionarà.

 

Es vol destacar l’alt nivell dels Treballs de Final de Grau que s’han rebut en aquesta convocatòria per traslladar la felicitació més cordial als alumnes pel treball ben fet.