Paula Rodó i Josep Punga premiats al Millor Treball de Final de Grau a la jornada del Sopar d'Economistes

Alguns dels premiats de la Jornada del Sopar d'Economistes
Paula Rodó i Vila i Josep Punga Tandu van rebre el passat dimecres 30 d'octubre, en el transcurs del Sopar d'Economistes, el premi a Millor Treball de Final de Grau (TFG), respectivament, del curs acadèmic 2018-2019. 

20/11/2019

El passat 30 d'octubre es va celebrar el Sopar d'Economistes, una cita anual que permet als col·legiats/des i professionals trobar-se i reconèixer la feina i dedicació de diversos professionals del món de l'economia i l'empresa.

En el transcurs de l'acte, el Premi a Millor Treball de Final de Grau (TFG) del curs acadèmic 2018- 2019 va distingir amb menció específica els treballs de Paula Rodó i Vila, "Trigonometric Adjustment on Relative Volatilitu (TARV)"; i, de Josep Punga Tandu, "La viabilitat econòmica de les taxes negatives de tipus d'interès".

A més, també es va lliurar el Premi de Reconeixement Col·legi d'Economistes de Catalunya 2019, corresponent al millor currículum universitari, del qual el Jurat va acordar un reconeixement ex aequo a tots els candidats presentats per les Facultats d'Economia i Empresa de les Universitats Catalanes, ja que tots ells assolien un bon nivell. Així el Jurat ha acordat atorgar el guardó de reconeixement al Sr. Carles Hidalgo Pinilla.

El degà de la facultat, Hector Sala, va fer acte de presència i va acompanyar als estudiants reconeguts de la jornada.